Så tycker våra kunder


Vid en undersökning genomförd i samarbete med Hälsopanelen visade det sig att hela 84 % av deltagarna kan tänka sig att rekommendera Hemor*Rite till en vän. Läs vad några av användarna tycker om Hemor*Rite.

“Efter tre behandlingar känns ingenting från ändtarmen, inget på utsidan, ingen klåda. En underbar känsla att det inte gör ont längre.”

84 % rekommenderar Hemmor*Rite

389 personer ansökte till undersökningen. Av 200 deltagare har 121 svarat på en enkät, varav hela 84 % var så nöjda att de vill rekommendera Hemor*Rite. 9 av 10 upplever att Hemor*Rite motsvarar förväntningarna, helt eller delvis.

Läs mer om kampanjen och underökningen på Hälsopanelen.se

“Positivt överraskad. Trodde det skulle vara krångligt att använda men det är enklare än jag trodde. Hygienisk och man slipper kladd.”

“Det bästa var att den känns mer naturlig än någon annan produkt man kan köpa för hemmabruk. Den är ju även drogfri, vilket är bra och smart, då ni kommit på en sådan produkt. Mycket bra! Tack!”

“Jag fick besvär när jag blev gravid och denna behandling har verkligen lindrat mina besvär och det känns jättebra nu. Jag kommer definitivt köpa den igen om de kommer tillbaka!”

“Vid första anblicken såg det väldigt avancerat ut men efter att noga läst bruksanvisningen så var det inget som helst problem.”

“Efter tre behandlingar känns ingenting från ändtarmen, inget på utsidan, ingen klåda. En underbar känsla att det inte gör ont längre.”

“Efter 8 minuters behandling kände jag stor lindring. Irritation och klåda avtog.”

“Fantastiskt bra produkt helt utan medicin! Toppen att den kan användas flera gånger dessutom.”