Välkommen till HemorRites pressrum!

Här finner du aktuella nyheter samt pressmeddelanden.

Illustrerad Vetenskap

Sitter du fel på toaletten?

Det västerländska sättet att sitta på toaletten är inte särskilt ändamålsenligt. Ett bättre sätt är att sitta på huk. En israelisk undersökning från år 2003 visade att försökspersoner bara behövde 50 sekunder för att bli av med avföringen när de satt på huk, men att ett sittande toalettbesök krävde 130 sekunder. Illustrerad Vetenskap skriver om fördelarna med […]

Hälsopanelen.se

84 % rekommenderar Hemor*Rite

Hälsopanelen lät 200 kvinnor testa och utvärdera Hemor*Rite. Resultatet visar att 84 % skulle rekommendera Hemor*Rite till en vän. 9 av 10 som testat produkten anser också att Hemor*Rite motsvarar deras förväntningar helt eller delvis.

Bäst i test: hemorrojdsalvor

Graviditetshemorrojder beror som vi vet på dels hormoner (den gamla klassikern) och dels på att bebisens tyngd ökar trycket mot tarmar och grejer. Då uppstår ofta ett ändtarmsbråck, som för övrigt är världens obehagligaste ord.

Så blir du av med besvären

Hittills har besvären lindrats med salvor, stolpiller och ibland operation. Men det finns också en receptfri behandling: En stjärtnapp som kyler ner svullnader kring analöppningen.