Leveransvillkor

Personuppgifter

Vi behöver av dina personuppgifter för att kunna skicka ut varor till dig. Dessa uppgifter kommer inte tredje part tillgodo. Läs mer här: Behandling av personuppgifter.

Orderbekräftelse

Vid beställning mottar du automatiskt en orderbekräftelse per mail. Kontakta oss på order@palliance.se eller 08287500 om du inte mottagit en orderbekräftelse.

Frakt och leveranstid

Vi erbjuder gratis frakt för leveranser inom Sverige när du köper varor för över 399 kr och väljer frakt med posten Sverige.

För andra fraktalternativ tillkommer expeditionskostnader som finns beskrivna på beställningssidorna.

Beställda produkter sänder vi till dig från vårt svenska lager och med Palliance AB som avsändare. Produkterna levereras normalt inom 2-3dagar.

Förbehåll om varor utsålt

Vi förbehåller oss för om lagret kan vara utsålt pga. stor efterfrågan. Vi kan då ta emot din förhandsbeställning som säkrar snabb leverans när nya varor ankommer vårt lager.

Priser

Alla priser på våra webbsidor är i Svenska kronor och inklusive moms.

Betalningssätt

På våra webbsidor kan du betala med bankkort, Visa och MasterCard och med Paypal. Din order registreras automatiskt och du mottar en kvittering från oss.

Retur och ångerrätt

Du har 14 dagars full returrätt, som startar den dagen du mottagit varorna. Ångerrätt gäller endast om varan är i väsentligen oförändrat skick, i tillhörande originalkartong.

Vid returskall du sända varorna till följande adress:

Palliance AS
c/o Postpac AB
Norra Industrigatan 5
274 30 Skurup Sverige

Lägg i orderbekräftelsen eller en kopia av den vid retur. Det gör behandlingstiden snabbare. Vid betalning med bankkort VISA/MasterCard eller Paypal återför vi pengarna automatiskt.

Ta gärna kontakt med oss på 08287500 före en retur eller om du har frågor som berör retur eller ångerrätt.

Reklamation

Du har reklamationsrätt på alla produkter enligt Svensk köplag. För att använda dig av reklamationsrätten skall du kontakta oss. Då kan vi värdera om det räcker med att du sänder in en bild av produkten och felet eller om varan skall returneras.

Skiljedom eller tvist

Palliance följer normalt Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer i en eventuell tvist gällande reklamationer.

Registrering av besök på hemsidan

Dina besök på våra webbsidor registreras som anonyma. Det används så kallade ”cookies” och ”script” på sidorna, men de mäter inte personliga upplysningar. Datatrafiken används för att förbättra våra sidor och till en bättre handelsupplevelse för dig som kund. Läs mer här: Behandling av personuppgifter.

Övrig information

Information som presenteras på våra websidor eller annan information från Palliance skall inte jämställas eller ersättas med rådgivning från läkare eller annan kompetent sjukpersonal. Är du tveksam, prata med din privata läkare.