Leveransvillkor

Våra villkor gäller endast för kunder i Sverige

Orderbekräftelse

Vid beställning mottar du automatiskt en orderbekräftelse per mail. Kontakta oss på order@palliance.se eller
08 28 75 00 om du inte mottagit en orderbekräftelse.

Personuppgifter

Vi behöver av dina personuppgifter för att kunna skicka ut varor till dig. Dessa uppgifter kommer inte tredjepart tillgodo.

Frakt och leveranstid

Vi erbjuder gratis frakt för leveranser inom Sverige när du köper varor för över 399 kr och väljer frakt med posten Sverige.

För andra fraktalternativ tillkommer expeditionskostnader som finns beskrivna på beställningssidorna.

Beställda produkter sänder vi till dig från vårt norska lager och Palliance AS som avsändare. Produkterna levereras normalt inom 3-5 dagar.

Förhandsbeställning

Vi förbehåller oss för om lagret kan vara utsålt pga. stor efterfrågan. Vi kan då ta emot din förhandsbeställning som säkrar snabb leverans när nya varor ankommer vårt lager.

Priser

Alla priser på https://hemorrite.se/ är i Svenska kronor och inklusive moms..

Betalningssätt

https://hemorrite.se/ kan du betala med bankkort, Visa och MasterCard utan avgifter. Din order registreras automatiskt och du mottar en kvittering från oss.

Företagsinformation

Handel på https://hemorrite.se/ är mellan dig som kund och:

Palliance AB
Org nr. 556879-0587
Solna Business Park
Svetsarevägen 15
171 41 Solna
Sverige

Tel 08 28 75 00
Mån – Fre 09.00 – 15.00

Registrering av besök på hemsidan

Dina besök på https://hemorrite.se/ registreras som anonyma. Det används så kallade ”cookies” och ”script” på sidorna, men de mäter inte personliga upplysningar. Datatrafiken används för att förbättra våra sidor och till en bättre handelsupplevelse för dig som kund.

Retur och ångerrätt

Du har 14 dagars full returrätt, som startar den dagen du mottagit varorna. Ångerrätt gäller endast om varan är i väsentligen oförändrat skick, i tillhörande originalkartong.

Lägg i orderbekräftelsen eller en kopia av den vid retur. Det gör behandlingstiden snabbare. Vid betalning med bankkort VISA/MasterCard återför vi pengarna automatiskt. .

Vid retur skall du sända varorna till följande adress:

Palliance AS
Forskningsparken
Gaustadalleen 21
0349 Oslo
Norge

Ta gärna kontakt med oss på 08 28 75 00 före en retur eller om du har frågor som berör retur eller ångerrätt.

Reklamation

Du har reklamationsrätt på alla produkter enligt Svensk köplag. För att använda dig av reklamationsrätten skall du kontakta oss. Då kan vi värdera om det räcker med att du sänder in en bild av produkten och felet eller om varan skall returneras.

Skiljedom eller tvist

Palliance följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer i en eventuell tvist gällande reklamationer

Övrig information

Information som presenteras på https://hemorrite.se/ eller annan information från Palliance skall inte jämställas eller ersättas med rådgivning från läkare eller annan kompetent sjukpersonal. Är du tveksam, prata med din privata läkare.